Esküvő Cipruson

Egy esküvő Cipruson valószínűleg az egyik legszebb élmény, ami egy férfival és egy nővel életük során történhet.

Sokkal több ez, mint nyaralás, és sokkal több mint egy esküvő. Ugyanakkor a kétszer kettő néha öt alapszabályának megfelelően egy esküvő Cipruson nem pusztán egy esküvő a nyaralás idején.

Visszás lenne, ha a fiatal pár azt mesélné otthon: voltunk Cipruson, és összeházasodtunk. Mennyivel jobban is igazabban hangzik ez: elmentünk Ciprusra, hogy összeházasodjunk, és ott töltsük a mézesheteinket.

Persze nem csak marketing kérdése az egész. Egy külföldi esküvőt valóban úgy kell megszervezni, hogy az ne csupán egy esemény legyen a hétfői állatkert-látogatás és a szerdai vízisíelés között. Legjobb, ha a nyaralás kezdetektől az esküvő körül forog, és például úgy szervezzük meg a nyaralást, hogy az első napok egyikének estéjén kerüljön sor a boldogító igen kimondására. Ebben az esetben az ifjú pár az első napokban még készülhet, kinézheti, hogy hol szeretné elkölteni az ünnepi vacsorát vagy ebédet, hová hívja meg a vendégeket (akikből persze ilyenkor sokkal kevesebb van, mint egy hazai lakodalmon). Az esküvő után pedig következhet a nászút, amelyre az örömszülők már nem feltétlenül hivatalosak. Nem kell kirúgni a szigetről apukát, anyukát meg a tanúkat, de esetleg biztonságos távolságba lehet vonulni tőlük, és valódi kétszemélyes nászútként lehet megélni a nyaralás hátralevő napjait vagy heteit.

Nem szabad megrettenni

Ez a lényeg. Egy esküvő előkészületei itthon is stresszesek tudnak lenni, hát még egy idegen országban, ahol még a nyelvet sem ismerjük. Nos, ezt a terhet levesszük a házasulandó fiatalok válláról. Mindent elintézünk, és a párnak még annyi dolga sincs, mintha itthon lenne. Egy ciprusi esküvő megszervezése során ugyanis a távolság lehetetlenné teszi, hogy a menyasszony és a vőlegény aprócseprő dolgokkal foglalkozzon. Nem kérhetik ki minden kis vacakságban a véleményüket, hanem a szervezésnek az előre megbeszéltek szerint kell haladnia, flottul, problémák nélkül.

Egy esküvő Cipruson nem csak életre szóló élmény, de kevésbé stresszes és fárasztó is, mintha itthon lenne a menyegző. Mindenben segítünk, nincs teljesíthetetlen kívánság – Cipruson is ugyanúgy házasodnak a fiatalok, mint itthon, tehát az ottani cégek is fel vannak készülve mindenre. Ők csak annyit tudnak, hogy alkalomadtán nem ciprusi emberek lesznek az esküvőn és a lakodalmon, illetve előtte a vendégváráson stb., hanem magyarok, de ettől a szolgáltatásaik színvonala semmivel sem lesz gyengébb. Sőt. Mi is tisztában vagyunk vele, hogy milyen fontos nap az esküvő napja, amely valósággal egy új élet kezdetét jelenti. Ennek megfelelően komolyan vesszük a munkánkat, és igyekszünk minden alkalommal felnőni ahhoz a nehéz és megtisztelő feladathoz, amelyet egy-egy különleges ciprusi esküvő teljes körű lebonyolítása jelent.