Céges utak

Ciprus nem csupán a felejthetetlen nyaralások, különleges hangulatú (és általánosságban véve is különleges) esküvők országa, hanem céges utak számára is kiváló színhely.

A kiváló felszereltségű, 3-4-5 csillagos szállodák megfelelő technikával, személyzettel, ételekkel, szállással és szolgáltatásokkal várják azokat a cégeket, amelyek megengedhetik, hogy partnereiknek vagy alkalmazottaiknak Cipruson szervezzenek konferenciát, motivációs utat, szakmai utat vagy jutalomutazást.

Ciprus szigete nem csupán azért lehet egy vállalati szervezésű út célpontja, mert gyönyörű épített és természeti környezet fogadja az ide látogatókat, hanem azért is, mert egy vállalkozás/cég/vállalat életében mérföldkövet jelent, ha megteheti, hogy Ciprusra szervezzen valamilyen eseményt, illetve ciprusi jutalomutazással tüntesse ki a legjobb alkalmazottjait.

A céges utak tematikája végtelen. Ajánljuk azoknak a vállalkozásoknak, akik nyitni szeretnének a kiváló pénzügyi feltételeket biztosító Ciprus felé. Az itteni, többnyelvű és soknemzetiségű lakosság színes és gazdag piacot jelent mindenkinek, aki képes valamilyen új ötlettel, innovációval megszólítani a cipriótákat és az itt nyaraló orosz, arab, izraeli, angol befektetőket.

De nem csak üzletkötés és kapcsolatépítés miatt érdemes a cég képviseletében megjelenni Cipruson. A nemzetközi piacon mozgó magyar cégek ide szervezhetik konferenciáikat, amelyekre szerte Európából érkezhetnek a vendégek. Ugyanígy reprezentációs erővel bír, ha egy vállalat vagy kisebb cég/vállalkozás ciprusi jutalomutat biztosít az alkalmazásában állóknak, esetleg a nagyobb üzleti partnereit hívja meg a szigetre, hogy kötetlenebb körülmények között találkozhassanak.

Ciprus egyszerre lehet az üzlet építésének és a kikapcsolódásnak a színtere. Egy céges út erősen hasonlít a nagypolitikában megszokott munkavacsorákra, amelyeken kellemes és egyik fél számára sem feszélyező körülmények között lehet tárgyalni, kapcsolatokat erősíteni, újabb területekre kiterjeszteni az együttműködést.

A konferenciák, jutalomutak és motivációs utazások mellett meg kell még említenünk a szakmai utazásokat is. Bár nem sűrűn fordul elő, hogy egy vállalat Ciprusra tervez szakmai utakat, nem szabad elfelejtenünk, hogy a ciprusi gazdaság felfutóban van a 2012-es válság óta, és jelentős összegek mozognak az idegenforgalom mellett a gyógyászatban, az élelmiszeriparban (gyümölcslevek, zöldséglevek, fagyasztott hal, citrusfélék, dohánytermékek), a nehézipar egyes területein. A befektetéseknek köszönhetően Ciprus kiváló minőségű termékeket exportál (finomított olajat, gyógyszereket, hajókat, aranyat és távközlési eszközöket), és ennek megfelelően nyersanyagbehozatalra szorul (finomított olajból, gyógyszerekből, autókból és rézdrótból a legnagyobb az import mennyisége, de a magas alkoholtartalmú italok is évi 70 millió dollár fölötti értékben érkeznek a szigetre – jelentős felvevőpiaca lehetne a magyar pálinkának, hiszen hazánkból az export értéke összesen évi 32 millió euró!).

Mi természetesen nem vehetjük magunkra egy konferencia programjának megszervezését, mint ahogyan üzleti vacsorákat sem szervezünk magyar és ciprusi vagy egyéb, külföldi vállalatok között. A jelentősebb, befektetési jellegű céges utak esetén a háttér biztosításával segítjük a cégvezetőket. Cipruson élő munkatársaink a szürke eminenciás szerepébe bújva, minden apró részletre odafigyelve szervezik az esteket, konferenciákat, csapatépítő összejöveteleket, hogy a vendégek az esemény érdemi részével tudjanak foglalkozni, és ne kelljen banális szervezési feladatokkal tölteniük az időt.

Kisebb volumenű vagy jutalomutak esetén pedig a megfelelő szálloda vagy apartman kiválasztásában, a repülőjegyek lefoglalásában segítünk.