Családi szállások

Miért alakítottunk ki külön menüpontot a családi nyaralások számára? Azért, mert egy családi nyaralás nem hasonlítható semmilyen más nyaraláshoz.

Kedvező árú szállást foglalna?

Segítünk szállást foglalni, repülőjegyet vásárolni, autót bérelni

Ahol gyerekek vannak, ott mindig fennáll két lehetőség: ha jól érzik magukat, könnyen kikapcsolódhatnak a szüleik is. Ha rosszul érzik magukat a nyaralás során és a szálláson, akkor az állandó nyaggatásukkal pokollá teszik a szüleik nyaralását.

Ez azt jelenti, hogy ha gyerekekkel megyünk nyaralni, akkor úgy kell szállást és programot választanunk, hogy ők IS jól érezzék magukat. Nem kívánunk beállni azoknak a sorába, akik szerint a nyaralást vagy bármilyen egyéb programot alá kell rendelni a gyerekek igényeinek. Egy családban szükség van a kompromisszumokra, és a nyaralás során a szülőknek és a gyerekeknek is törekedniük kell a békés megállapodásra.

Szóval a családi nyaralás során fontos, hogy mind szállást, mind programot a gyerekek igényeit is figyelembe véve válasszunk. Legjobb, ha a szállásunkon gyermekprogramok is vannak, és olyan várost vagy falut választunk, ahol szintén lehet gyerekbarát kirándulásokat tenni. Mivel minden gyerek más és más, korosztálytól, nemtől és neveltetéstől függően, nehéz azt mondani, hogy ez és ez a program vagy szálloda vagy apartman megfelel egy családi nyaraláshoz. Mindazonáltal a tapasztalatok azt mutatják, hogy jó, ha

  • Nyáron lehet fürdeni a közelben, és nem sziklás a tengerpart.
  • Van a szállodában vagy apartmanhotelben uszoda esős napokra.
  • Az udvaron vagy a szállás közelében egy téren vannak gyerekjátékok (hinta, csúszda, homokozó stb.), ahová bármikor kimehetnek a gyerekek játszani – vagy bármikor kihelyezhetők, hogy levezessék az energiájukat.
  • Van a szálláson konyha, ahol a szülők főzhetnek; ez nem csak azért fontos, mert a gyerekek esetleg válogatósak, hanem azért is, mert három kisiskolás vagy óvodás gyerek kétségbeejtő és megdöbbentő dolgokat tud művelni egy szálloda éttermében, amíg a vacsorájára vár.

Már csak az extrák között soroljuk fel a szervezett gyerekprogramokat, a közelben levő vidámparkot vagy állatkertet, gokartpályát, baba- vagy repülési múzeumot, parasztudvart, állatsimogatót stb., hiszen ha minden igénynek egyszerre akarunk megfelelni, akkor a családi nyaralást talán egész Európában egy-két helyre szervezhetnénk csupán.

Hála istennek a ciprusiak pontosan tisztában vannak a családi nyaralások különleges és hatcsillagos igényeivel. Ezeket igyekeznek is kielégíteni olyan szállodákkal és apartmanokkal, amelyeket speciálisan családoknak alakítottak ki vagy alakítottak át.

Ha Ön kiválasztja, hogy hova szeretne menni, mennyi időre és hány fővel, mi megpróbáljuk felkutatni az igényeinek legjobban megfelelő szállodákat. Minden tapasztalatunkat felhasználjuk, amelyet személyesen vagy a családos nyaralók visszajelzéseiből szereztünk, hogy az idő előre haladtával egyre tökéletesebb szállást tudjunk foglalni a legkülönlegesebb igényekkel rendelkező családok nehézségekkel együtt is csodálatos élményeket nyújtó nyaralásához.