Apartmanok

ciprusi apartmanok bérlése kedvező áron

A főoldalon már beharangoztuk, hogy Cipruson különleges módon osztályozzák az egyes szálláshelyeket. A szállodák csillagokat kapnak a szolgáltatásaiknak és felszereltségüknek megfelelően, amint az a megfelelő menüpontokból kiderül.

Kedvező árú szállást foglalna?

Segítünk szállást foglalni, repülőjegyet vásárolni, autót bérelni

Ha Ön nem szeretne szállodában lakni az alább részletezendő okok miatt, és inkább egy apartmant kíván lefoglalni, akkor sincs semmi probléma. Ezen az oldalon nagyjából negyven különböző helyen fordul elő az az alapigazság, hogy Ciprus nem engedheti meg magának a slamposságot. Minden igényt ki kell elégíteniük, ha maximalizálni akarják a vendégéjszakák számát az országban. Mi pedig az összekötőkapocs vagyunk, akik a ciprusi vendéglátókat és a magyar vendégeket összekötjük, és párosítjuk a magyar igényeket a ciprusi ajánlatokkal.

Visszatérve tehát a ciprusi apartmanokra:

Már a főoldalon felhívtuk a figyelmet, hogy ha valaki azt mondja, “négycsillagos apartmanban voltam” vagy egy utazásszervező ezzel kábítja Önt, akkor máris felvijjoghat a vészcsengő a fülében, mert ilyen nem létezik. A valódi (nem öszvér) apartmanokat ugyanis négy kategóriába sorolják: luxus, A, B, C. Bár nehéz összehasonlítást tenni, hiszen a szállodai szobák és az apartmanok között természetüknél fogva óriási különbségek vannak, a luxusapartman egy négycsillagos szállónak felel meg, a C pedig egy két-három csillagos szállodának. De ez nagyon durva megközelítés, és tényleg csak a nagyjábóli tájékoztatást szolgálja! Ráadásul számolnunk kell azzal is, hogy az apartmanok között vannak olyanok, amelyek valahol félúton vannak az apartman és a szálloda között, például konyha helyett főzősarok van bennük.

Az egyéni foglalás buktatói

Ha egy szálloda esetén mindenképpen érdemes alaposan körülnézni foglalás előtt, akkor ez még inkább érvényes az apartmanokra: éppen az imént tártuk fel, hogy milyen dzsungelbe keveredik, aki megpróbál kiigazodni az apartmanok szolgáltatásai között. Mi azonban pontosan azért vagyunk, hogy levegyük a terhet az Ön válláról. Ha apartmant szeretne, mert magának főzne, nem szeretné, ha bejárnának takarítani a szobába, vagy egyszerűen egy szállodai szoba helyett otthonosabban érzi magát egy lakásban, akkor az apartman lehet a legjobb választás. Sokban hasonlít egy kisebb lakásra, saját konyhával, fürdővel, szobákkal, esetleg előszobával van ellátva. Ráadásul a szolgáltatásokban sem marad el a hotelek mögött, nem véletlenül írtuk fentebb, hogy a “luxus” kategória egy négycsillagos szállodának felel meg – márpedig egy luxusszállóban nincs helye kompromisszumoknak a szolgáltatások és a felszereltség területén…

És itt jövünk mi

Ha eldöntötte, hogy szálloda helyett apartmanban szeretne megszállni (családok, nagycsaládok számára sokkal praktikusabb, ezt még a szállodások sem tagadják!), válasszon várost vagy falut, és mi megszervezzük a foglalást. Munkatársaink felkutatják a legjobb apartmant, amely megfelel az Ön igényeinek, és a szükséges paraméterekkel (vendégek száma, lefoglalandó éjszakák száma, szobák ágybeosztása) lefoglalják. Akár síelni megy, akár fürdeni, akár barátokkal, akár családdal, vagy éppen céges utat, konferenciát, összetartást stb. szervez, biztosan van megfelelő apartman Cipruson, csak az a kérdés, hogy sikerül-e megtalálnia vagy nem. Reméljük – nagyképűség nélkül és a korábbi tapasztalatainkra hivatkozva mondhatjuk –, hogy nekünk sikerülni fog, és segíthetünk abban, hogy Cipruson töltött napjai-hetei során minél inkább otthon érezze meg az apartmanjában.