Szállások

Ciprus elsősorban a tengerpartja miatt kedvelt úti cél a nyaralók körében, nem ok nélkül. Mindazonáltal Ciprus sokkal több, mint kék ég, kristálytiszta tenger és városok lüktető éjszakai élettel.

Az egyedülálló szépségű tengerpart mellett az ország hegyei és a tengerparttól távolabb eső történeti emlékei is megtekintésre érdemesek.

Az általunk kínált szállások

Kedvező árú ciprusi apartmanok és családi szállások
2 csillagos, olcsó szállás
3 csillagos hotel
4 csillagos szálloda
Egyedi szállásigények teljesítése

Programszervezés

Szervezett kirándulások Cipruson

Ennek megfelelően nem csupán tengerparti szállodákban, de az ország legkülönbözőbb városaiban és falvaiban is segítünk szállást találni. Akár úgy is, ha nyaralása (telelése – mondjuk, hogy pihenése) egy részét a hegyekben vagy az ország belső területein szeretné tölteni, majd leköltözne a tengerpartra. Ciprus a turistákból él, és ennek megfelelően mindent megtesz a turisták kegyeiért. Minden városban és majd’ minden faluban találhatunk Önnek szállást, akár ötcsillagos szállodára vágyik, akár egy apartmant szeretne, akár egyedül jön, akár nagycsaládosként négy-öt gyerekkel.

A ciprusi szállodákban rendszeres és komoly kedvezmények, akciók várják a náluk szállást foglalókat. Ha a legjobb árakra vágyik, de nem akar sok időt tölteni az ajánlatok böngészésével, bízza ránk az ajánlatok kiválogatását! Önnek csupán ki kell választania, hogy milyen szállodába vagy apartmanba szeretne beköltözni, és mi megkeressük, intézzük és lefoglaljuk a szállását.

Mivel Ciprus éghajlata már-már Afrikára emlékeztet, fontos, hogy megfelelő minőségű szállodát válasszon, ahol nem akadozik az áramellátás, van légkondicionálás és még este is folyik a meleg víz a csapokból, amikor le szeretné mosni magáról a sós tengervizet.

Tudjuk, hogy nem könnyű itthonról hitelesen tájékozódni. Ezért is van több munkatársunk Cipruson, akik életvitelszerűen ott laknak, és megpróbálják felkutatni a legjobb szállásokat a magyar vendégek számára. Persze, mi sem tudunk jelen lenni minden városban és minden faluban, de ciprusi munkatársainknak reményeink szerint jobb rálátása van az ottani szállodahelyzetre, mint bárkinek itt, Magyarországon. Használja az általunk kínált szolgáltatást, és kérje útmutatásunkat és segítségünket az Önnek legmegfelelőbb szálloda kiválasztásában és a legjobb szoba, apartman stb. lefoglalásában!