Rólunk mondták

Nem hotelben szerettünk volna megszállni, hanem apartmanban, mert úgy érzetük, hogy az nagyobb szabadságot jelent. Köszönjük a segítséget, hogy megtalálták nekünk a legjobb helyet, ahol minden igényünk kielégült.

J. és A., Győr

Nagyon köszönjük a segítséget! Sajnos nem tudunk angolul, így nagy segítség volt, hogy a repülőjegytől az autón keresztül a szállodáig mindent lefoglaltatok nekünk. Igaz, Cipruson voltak problémák, mert görögül sem tudunk azon kívül, hogy kalimera meg efarisztó, de azért nagy könnyebbség volt úgy odamenni, hogy már minden készen állt.

Egy pár Vasváriból

Remélem, hogy kirakjátok az oldalra a véleményemet. Az, hogy Ciprus csodás, nem is érdemel különösebb említést vagy bizonygatást, mert ezt mindenki tudja. Persze nem szabad szembedicsérni senkit, de azért akkor is csak leírom, hogy nagyon királyok vagytok. Két barátommal mentünk, nem akartunk nagyon belebonyolódni a szervezés részleteibe, úgyhogy ezt a szállásfoglalós szolgáltatást nekünk találták ki. Remélem, ha jövőre megyünk Marokkóba, ott is találunk egy hasonló céget. Ezt a mondatot kihúzhatjátok :)

Márk és a funky bunch

Köszönjük a sok segítséget!

Bea

Nagyon nehéz pár szóban összefoglalni mindazt, amit mondani szeretnék, hiszen Cipruson volt az esküvőnk és a nászútunk is. Összevissza jártunk a szigeten, voltunk a hegyekben és a parton, múzeumokat is látogattunk és régészeti lelőhelyeket is, mert úgy voltunk vele, ha már itt vagyunk, akkor megnézünk minél több dolgot. Csodás élmény volt Ciprus, és felbecsülhetetlen segítséget nyújtottatok a szervezésben. El sem tudom képzelni, hogyan sikerült volna Cipruson esküdnünk, ha nem segítetek. Így viszont minden ment, mint a karikacsapás. Azt nem írom, hogy jövőre megint megyünk a szervezésetekben házasságot kötni Ciprusra, de ha valaha visszamegyünk a szigetre, csakis veletek. Köszönjük újra!

Anna és Zoli

Nem szoktunk kétszer ugyanoda menni, de Ciprus kivétel volt, mert mindenkinek nagyon tetszett. Minden évben elmegyünk külföldre nyaralni a gyerekekkel (nem akarjuk lepasszolni őket a nagyszülőkhöz, hiszen nekik is érdekes a nyaralás, még ha nem is értik pontosan egy ciprusi nyaralás nagyszerűségét vagy értékét). Cipruson olyan kiszolgálásban volt részünk, mint eddig még sehol máshol (pedig jártunk Svájcban, Ausztriában, Barcelonában, Prágában, Németország nyugati felén). Kiváló programok voltak, és nem szégyellem kimondani, hogy nagyon jó volt néha letenni a gyerekeket szakértő animátorok kezébe. (Tudom, az előbb azt írtam, nem akarom lepattintani őket, de ez nem ugyanaz. Nem egy hétre szabadultunk tőlük, hanem csak pár órára, és ők is őrülten jól érezték magukat. Több nap is részt vettel a programokban, és nem azért, mert mi akartuk.) Nagyon örülök, hogy megtaláltam a ciprusi szállásközvetítők minden bizonnyal legjobbját. A honlap alapján választottam: igényesek, nincs tele az oldal helyesírási hibákkal, szóval megbízhatónak tűntek. Nem csalódtam.

J. B., Dunaszerdahely

A barátnőmmel ez volt az első utunk külföldre, amolyan előnászút. Ha a rendes nászút is ilyen jól sikerül a szervezésetekben, akkor bizonyára majdani házasságunk legszebb hetei elé nézünk Cipruson. Nem is tudom eléggé megköszönni a segítséget.

Zsoli

Nem megyünk vissza többet Ciprusra, mert nagyon rossz élmény volt az elviselhetetlen időjárás miatt. Nyáron mentünk, és engem nem vigasztal, hogy azok szerint, akik rendszeresen járnak Kongóba meg hasonló helyekre, nem is volt vészes a klíma. Ha valahol lehet érezni a klímaváltozást, akkor Cipruson lehet. Na de nem ezért írtam, hanem azért, mert pont azt akarom megköszönni, hogy tökéletes kiszolgálásban lehetett részünk. Semmi baj nem volt a szervezéssel, köszönöm a segítséget, és nagyon sajnálom hogy végül mégsem úgy sikerült a vakáció, ahogyan terveztük.

S. A., Karcag

Fogalmam sincs, hogyan lehet ebben az országban bármit elintézni. Annál nagyobb hálával és köszönettel gondolok rátok. Bár Ciprus nem a Balkán, a lazaság, könnyedség, kényelem nagyon emlékeztet a görögökre. Hála istennek minden megkaptunk, amit terveztünk, gondolom, a jó helyismerettel rendelkező munkatársaitok hatására. Mert amikor mi próbáltunk intézni valamit, akkor szinte vért kellett izzadnunk. Ezerszeres csodálattal köszönök mindent! Nem lehetett könnyű a görögökkel :)

M.