Céges utak Ciprusra

Céges utazás Ciprusra

Ciprus nem csak a családdal, barátokkal eltöltött pihenés, az örök és értékes élményekben gazdag esküvők színhelye lehet. Kiváló célja lehet konferenciautaknak, szakmai és jutalom utaknak is azon cégek számára, amelyek megengedhetik maguknak, hogy ilyen egzotikus helyre szervezzenek utat a cégvezetőknek vagy éppen alkalmazottaiknak.

A sziget nem csak a fekvése, szépsége és különleges látnivalói miatt lehet az utazás célpontja, hanem mert az egy kuriózum, ha ott tartanak konferenciát, vagy ciprusi utazással jutalmazzák legjobb dolgozóikat. Cipruson kiválóak a kommunikációs feltételek. A legfejlettebb országokhoz hasonló telekommunikációs eszközök állnak a nagyközönség rendelkezésére. Igaz, hogy szigetországról van szó, de emiatt semmiben nem különbözik egyéb nagyvárosok, például New York, Tokió, Párizs, London vagy Brüsszel telekommunikációjától. Közlekedése is kiváló, mivel naponta több járat is közlekedik Európa, Amerika, az arab országok és a sziget között.

Ciprus alkalmas üzletkötésre vagy kapcsolatteremtésre az itt lakó többnyelvű és soknemzetiségű lakosság miatt, ami a piac szerzés érdekében is fontos lehet. A nemzetközi piacon is jegyzett cégek számára reprezentációs erővel is bír, ha ide szervezi konferenciáit, ide hívja meg üzleti partnereit, hogy kellemes környezetben, kötetlenebb körülmények között tárgyalhassanak. A jutalomutak, konferenciák mellett nagy jelentőséggel bírhat a szakmai utak szervezése is a szigetre. Olyan különleges és egyedi programokon vehetnek részt a cégek vezetői és alkalmazottai, amelyek egy átlagos utazás során nem érhetőek el, például szüret a citrusültetvényeken.

Konferenciák és üzleti vacsorák programjának megszervezése mellett a jutalomutak, szakmai látogatások kellemes eltöltéséhez szükséges programok szervezésében is nagyon szívesen állunk vendégeink rendelkezésére.