All inclusive nyaralás

All inclusive nyaralás Cipruson

Az utóbbi időben nagyon közkedveltté és hozzáférhetővé váltak Magyarországon is az all inclusive nyaralások, amelyek Európában már évtizedek óta elérhetőek. Az all inclusive azt jelenti, hogy a szállás költsége magába foglalja a napi többszöri étkezést és italfogyasztást, beleértve az alkoholos és az üdítő italokat is, valamint a szálloda vagy apartman összes szolgáltatását, és az általuk szervezett programok költségét, például show-műsorok, búvárkodás, hajókázás, szauna, jakuzzi, gyerekműsorok, a teljesség igénye nélkül.

Ez a szolgáltatás leginkább a 4 és 5 csillagos szállodákra jellemző. Az all inclusive jelentése szinte minden országban más és más, sőt szállodánként is változhat, ezért érdemes tájékozódni, hogy az adott helyen mi tartozik bele az all inclusive szolgáltatásba. Vannak olyan helyek, ahol például az italok olyan drágák, hogy már azok árából megtérül a félpanziós és az all inclusive ellátás közötti különbség. Mindez amit itt leírtunk, a valóság, és nem álom. Aki élményekben gazdag nyaralásra vágyik, gyerekekkel utazik, de néha szeretne kicsit eltűnni a picik látóköréből, azoknak nagyon érdemes ezt a fajta szolgáltatást választani.

A felnőtteknek eseménydús programokat szerveznek, míg a gyerekek különböző nekik való programokon vehetnek részt. Ha a gyerekeknek szóló műsorok vannak soron, akkor a szülőknek biztosított a teljes kikapcsolódás. Úgy gondoljuk, hogy már eléggé rávilágítottunk arra, hogy miért és kinek érdemes az all inclusive foglalást kérni. Még egyszer felhívjuk kedves utazni vágyó olvasóink figyelmét arra, hogy ez a szolgáltatás nagyon sok mindent foglalhat magába. Nincs olyan mérce, aminek alapján a szállodákhoz hasonlóan csillagozni lehetne.

Míg a szállodáknál pontosan lehet tudni, hogy mit várhatunk az egy, kettő vagy négy, öt csillagosban, addig az all inclusive szolgáltatás akkor sem biztos, sőt biztos, hogy nem egyforma két ugyanolyan kategóriájú szálláshelyen sem. Ezért nagyon fontos nekünk, hogy időben jelezze, hogy melyik városban, mikor és mennyi időt szeretne eltölteni hány fővel, és milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni. Ennek birtokában mi a lehető legtöbb lehetőséget összegyűjtjük Önnek, és könnyen eldöntheti, hogy Ciprus melyik városának mely szállodájában tölti szabadságát.