Bemutatkozás

ciprusiszallasok.hu

Vállalatcsoportunk 1990 óta tevékenykedik a turizmus iparágában, és az elmúlt évtizedek alatt hatalma tudást és tapasztalatot halmoztunk fel.

Erőfeszítéseinknek köszönhetően a ciprusi ipari minisztérium felvette szállásainkat az államilag ajánlott hotelek és apartmanok listájára. Célunk, hogy segítsük és vezessük vendégeinket és a hozzánk látogatókat, hogy szigetünkön az elképzelhető legjobb vakációban legyen részük.

Ingatlanaink Protarasz és Larnaka tengerpartjának tőszomszédságában találhatók, és a legjobb kikapcsolódást nyújtják úgy családoknak, mint egyéni vendégeknek vagy csoportoknak.

Tiszta és biztonságos tengerpartjával, friss ételeket felszolgáló éttermeivel, olcsó közlekedésével és elérhető áron kínált szállásaival Ciprus a Földközi-tenger legszebb és legkedveltebb szigete. Ha úgy dönt, hogy Cipruson tölti a nyaralását, mi mindent megszervezünk Önnek a reptéri transzfertől az autóbérlésen át a programajánlatokig. A legtöbb szolgáltatásunk ára benne fog az apartmanok bérleti díjában, de ha különleges kívánsága van (pl. saját bérelt autóval kíván a repülőtérrel a szállásra hajtani), természetesen azt is teljesítjük.

Naponta szervezünk kirándulásokat múzeumokba, városnéző körutakat kisebb-nagyobb városokba és túrákat a szigeten található érdekes helyekre – kivéve az északi, megszállt részt, amely nem része az EU-nak.

Az időjárás Cipruson az év 300 napján napos és kellemes, de a maradék 65 nap is része a turistaszezonnal: sokan jönnek a szigetre, hogy különleges körülmények között, 22 fokban ünnepeljék a karácsonyt vagy 20 fokban töltsék a húsvéti időszakot, akár március közepén.

Dél-Ciprus a legbiztonságosabb és legnépszerűbb nyaralóhely a Földközi-tengeren – hadd tegyük az Ön nyaralását is emlékezetessé és felejthetetlenné Venus istennő szigetén!

Kellemes nyaralást kívánunk!

Aktuális kínálatunk